Επικοινωνήστε μαζί μας στα Lilian Apartments Τολό

Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες επικοινωνίας στο δεξί μέρος κάθε σελίδας που βρίσκεστε.

Ταξιδεύοντας προς τα Lilian Apartments στο Τολό

Βρισκόμαστε στην αρχή του χωριού, ακριβώς πάνω στον κεντρικό δρόμο του Τολού, κοντά στην αμμώδη παραλία σε μια ήσυχη περιοχή. Το Τολό βρίσκεται σε απόσταση δύο ωρών από την Αθήνα με αυτοκίνητο, δύο ώρες από την Καλαμάτα και τρεις ώρες από το λιμάνι της Πάτρας. Χρησιμοποιείστε τον χάρτη Google που βρίσκεται παραπάνω για να βρείτε την ακριβή μας διεύθυνση και να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο. Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνηση σχετικά με αυτό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν ταξιδεύετε με λεωφορείο, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Αργολίδας για να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια και τα ωράρια.

Εναλλακτικά μπορείτε να ταξιδέψετε με τον προαστιακό (τραίνο) από το αεροδρόμιο της Αθήνας ως την Κόρινθο. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε με ταξί ή με λεωφορείο. Παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του TrainOSE για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τα ωράρια.

Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας με ταξί ή minivan κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα, ή την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Παρακαλώ ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.